zzper nieuws

17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie

Bezoekers hebben dit profiel 164 keer bezocht.

Veel ondernemers worstelen met het maken van gekwalificeerde afspraken middels telefonische acquisitie. Ze hebben het meerdere keren geprobeerd maar stuiten constant op bezwaren en lopen vast.

In dit e-book vind je 17 valkuilen bij telefonische acquisitie, inclusief een korte toelichting op iedere valkuil. Op deze manier wil ik je aan het denken zetten over de manier hoe je op dit moment telefonische acquisitie pleegt en hoe dit beter kan. Je krijgt inzicht in de meest gemaakte fouten bij telefonische acquisitie, met daarbij ook tips om het beter te doen.

Vanzelfsprekend zal niet iedere tip voor iedereen even interessant en toepasbaar zijn. Maak dan ook een keuze uit de tips die voor jou het meest van toegevoegde waarde zijn. Op de laatste pagina geef ik je een aantal tips, over hoe je na het lezen van dit e-book het beste te werk kunt gaan.

Je kunt dit gratis e-book gemakkelijk in bezit krijgen, door simpelweg naar de volgende link te gaan.

Indien je dit gratis e-book of de tips hieruit interessant vindt, deel deze pagina dan met je netwerk, via de buttons hieronder. Alvast bedankt voor de moeite.