Combinovo Interior Design & Projects

Bezoekers hebben dit profiel 100 keer bezocht.

Combinovo Interior Design & Projects
Ralph Morsink
Pelmolen 6
7587 SG De Lutte

Route

<<-Ga terug


Ralph Morsink is de oprichter/eigenaar van Combinovo.
 
Combinovo bedenkt en creëert samen met u de mooiste oplossingen voor interieurs, maar levert en voert ook uit.
 
Combinovo ontzorgt, kan ervoor zorgen dat u tijdens het gehele traject van uw project geen omkijken heeft naar de uitvoering en laat uw medewerkers Prettig & Gezond werken.
 
U wilt het beste voor uw medewerkers, het beste voor uw klant en zeker ook het beste voor uw bedrijfsvoering, als het gaat om de functionaliteit, comfort, kwaliteit en productiviteit van de werkomgeving binnen uw bedrijf.
 
We zijn niet enkel een interieur designer.
Design dient te kloppen, met goede kleurcombinaties en materialen.
Ook wilt u graag investeren in een totaaloplossing dat goed werkt en ook functioneel en duurzaam is.
Door de praktijkervaring, opgedaan vanuit de uitvoering en een breed totaalpakket van diensten en producten, heeft u een sterke partner aan Combinovo.
 
Combinovo is een modern en flexibel bedrijf, gesterkt met een rijke ervaring en specialisatie, en versterkt door ervaren, in te zetten specialisten, bij het verbouwen, renoveren en inrichten van bedrijven en instellingen.
Of het gaat om oplossingen voor 1 ruimte of een geheel gebouw of pand met omliggend aan te leggen parkeerruimtes, buitenverlichting, hekwerken en groenvoorzieningen, ons doel is om er gezamenlijk een succes van te maken.
Wij willen graag uw helpende hand zijn, uw partner.
 
Een gepassioneerd netwerk.
Alle specialisten welke Combinovo inzet om het gewenste resultaat te behalen zijn bevlogen. Timmerlieden, hoveniers, schilders, behangers, installateurs, elektriciens, vloerleggers, monteurs, interieurbouwers en fabrikanten.
Combinovo heeft de passie om het mooiste en meest effectieve resultaat voor u te realiseren.
Uiteraard hebben we daar in het begin u voor nodig, zodat we samen die blauwdruk maken.
Daarna kunt u ervan op aan; wij doen de rest!
 
Door ervaring uit de praktijk is gebleken dat het totaal ontzorgen zeer belangrijk is voor een bedrijf om tot het gewenste resultaat te kunnen komen. Namelijk, u of uw medewerker hoeft niet met vele verschillende aanbieders en leveranciers afzonderlijk in gesprek en met iedereen verschillende afspraken te maken. Daarnaast dient u of uw medewerker deze afspraken te bewaken en te regelen, met alle projectmatige rompslomp van dien.
Door de manier van het (gedeeltelijk) uit handen geven van uw project, kunt u bezig met de taken waarmee u mee bezig wilt/moet zijn, terwijl wij tussentijds uw bedrijf helpen verbeteren c.q. te positioneren in uw branche.
 
De werkwijze van Combinovo
1 – Inventarisatie / kennis maken
2 – Concept (advies / 3D-impressie)
3 – Offerte (investering / stappenplan uitvoering)
4 – Uitvoering / levering
 
Kantoorwellness™ is onze benadering die goed is voor uw bedrijfsvoering en uw medewerkers.
Het omhelst alles wat met onze zintuigen te maken heeft; Voelen, Zien, Horen en Ruiken.
 
Met onze brede kundigheid en praktische aanpak, verdeeld over 5 disciplines, kunnen we uw medewerkers in praktisch alle bedrijfsomstandigheden een plek geven waarbij het welzijn van de medewerkers centraal staat en een verbeterde ROI de winst is.
Deze benadering noemen wij Kantoorwellness™.
Uiteraard beperkt Kantoorwellness™ zich niet enkel tot uw kantoor, maar gaat veel verder.
Ook in een werkplaats, fabriek of verkoopruimte is prettig en gezond werken belangrijk.
Tevens je thuis voelen in een huiselijke leefomgeving,  zoals een woning of verzamelruimte(s) waar Het Nieuwe Werken wordt toegepast, is met het luisteren naar de menselijke zintuigen, de toepassing van Kantoorwellness™ mogelijk.
facebook volg mij op Linkedin