Dorlight B.V.

Bezoekers hebben dit profiel 184 keer bezocht.

Dorlight B.V.
Gerben van Dorland
Harskamperweg 32
6731 AB Otterlo

Route

<<-Ga terug


gerbenDorlight B.V., fabrikant, importeur en groothandel van LED-verlichting. Ook ontwikkelt en produceert Dorlight continu LED-toepassingen en LED-producten voor het eigen assortiment maar ook voor derden. Duurzaamheid, gebruikersgemak, efficiëntie en een uniek design zijn hierbij de uitgangspunten. . Met 12 jaar ervaring in de led industrie is Dorlight een betrouwbare partner voor diverse led projecten. Zie voor meer informatie op onze website.

Dorlight heeft een intensieve samenwerking met het Duitse Barthelme Gmbh. Barthelme is een traditioneel Duits familie bedrijf welke al reeds sinds 1931 in de verlichting industrie aanwezig. Hierdoor is het bedrijf al sinds 1990 bezig met de ontwikkeling en productie van led verlichting waardoor tot op de dag van vandaag een enorme schat aan ervaring en technische kennis is opgedaan.

Timberled is een nieuwe lijn duurzame buitenverlichting onder de naam welke door Dorlight BV is ontwikkeld en in eigen productie wordt geproduceerd. De Timberled-serie is een uitgebreid programma van verlichtingsarmaturen, volledig samengesteld uit duurzame materialen. Kenmerkend is het gebruik van duurzaam larikshout in combinatie met geavanceerde LED-verlichting. Daardoor hebben de Timberled-armaturen een dubbele duurzaamheid. Het larikshout krijgt na verloop van tijd een fraaie karakteristieke grijze kleur.

LED logo