J.vd Linden Projecten & Advies

Bezoekers hebben dit profiel 322 keer bezocht.

J.vd Linden Projecten & Advies
Jolanda van der Linden
Dovenetelhof 39
3991 GA Houten

Route

  • 0644870127
  • Stuur e-mail
  • Bezoek website
  • Vakgebieden: Consultancy, Management, Advies, Consultancy, Organisatieadviseur, Procesverbeteraar, Project Manager, Verandermanagement

<<-Ga terug


Als vindingrijke en zelfsturende organisatieadviseur/procesmanager en projectleider, ben ik in staat om sturing te geven aan o.a. innovatieve projecten in het teken van optimalisatie, ontwikkeling , advisering en implementatie van diverse bedrijfsprocessen. Met een mensgerichte vorm van leiderschap signaleer ik knelpunten en geef sturing aan verandering en verbetering, waarbij ik proactief de visie en missie van de organisatie weet om te zetten in concrete activiteiten.
Mijn kernwoorden zijn: innovativiteit, resultaatgericht, ondernemend en adviesvaardig.
Als u een idee van de grond wilt krijgen en daarbij de juiste persoon moet inschakelen, dan kunt u een beroep op mij doen: een pragmatische denker en aanpakker en ik kom snel van idee naar concept. Klantvriendelijkheid en doelgerichtheid staan bij mij hoog op de lijst. Met een flexibel aanpassingsvermogen kan ik snel schakelen en ik gebruik mijn scherpe intuïtie om snel inzicht in lopende zaken te krijgen. Ik heb een uitstekend gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en ben in staat om uiteenlopende belangen te behartigen.

volg mij op Linkedin