medium-danielle.nl

Bezoekers hebben dit profiel 101 keer bezocht.

medium-danielle.nl
danielle van der mars
de lingert 6461
6605dz wijchen

Route

<<-Ga terug


Logo danielle van der mars


HELDERZIEND EN PARANORMAAL MEDIUM

Bent u op zoek naar een betrouwbaar helderziend of paranormaal medium? Dan kom ik graag in contact met u om uw verder te helpen op uw weg. Wellicht dat u mijn naam herkend. Dat kan: in het verleden heb ik als helderziend en paranormaal medium meegedaan aan het tv programma het zesde zintuig op rtl4.

Als helderziend en paranormaal medium ben ik gespecialiseerd in het spiritueel begeleiden en coachen van mensen die op een kruispunt in hun leven staan en daarin vastlopen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

_ Ik loop vast in mijn werk, want het past niet meer bij mij. Maar ik weet niet zo goed welke richting ik uit kan gaan, en wat dan bij mij past.

_ Ik wil graag inzicht hebben in mijn huidige relatie. Ik wil eigenlijk niet meer verder met mijn huidige partner, maar ik ben bang om alleen te zijn.

 
Het overdragen van de spirituele helderziende waarnemingen doe ik op mijn eigen humoristische en nuchtere manier daar niemand baat heeft bij zweefkezen of parariteiten. Want paranormaal en helderziendheid is in mijn opinie gewoon normaal!

[responsive_video type=’custom_url’][/responsive_video]
facebook volg mij op twitter