CV5.nl

Visitors have accessed this post 74 times.

CV5.nl
James Haselhoef
De Genestetstraat 28
2273 VW Voorburg

Route

<<-Ga terug


Tijd om je CV aan te pakken!
Je kan jouw cv drastisch verbeteren d.m.v. een andere indeling, kleur, lettertype en andere creatieve elementen. Dit zorgt er voor dat jij eerder uit de massa van sollicitanten springt bij werkgevers.

De eerste 5 seconden
Onderzoek toont aan dat werkgevers maximaal vijf seconden nodig hebben om een eerste indruk te krijgen en een besluit te nemen op basis van je cv. Een goed opgemaakte cv kan hierbij de doorslag geven.

Nog steeds geen resultaat?
Je beschikt over de juiste kwalificaties en vaardigheden voor die gewenste droombaan? Dan zal je toekomstige werkgever dit ook op moeten opmerken. Zorg ervoor dat je opvalt tussen alle andere standaard sollicitaties.

Trek de aandacht
Werkgevers ontvangen dagelijks talloze cv’s. Het is dus van groot belang dat jouw cv de aandacht trekt om de kans op succes te vergroten. Wij van CV5.nl hebben als missie jou daar bij te helpen.

Onderscheid jezelf
Wij hebben een gevarieerd aanbod van op maat gemaakte cv’s, waartussen jij de curriculum vitae kan vinden die precies bij jou past. Hiermee onderscheid je jezelf van de competitie.

Eenvoudig vanuit je browser een uniek CV maken. Met onze gebruiksvriendelijke online tool is tekstverwerkingssoftware zoals Word/Office overbodig! Nu is het voor iedereen mogelijk om snel en eenvoudig een professioneel curriculum vitae te maken. Vul je gegevens in, maak een keuze uit de vele beschikbare layouts en download jouw nieuwe CV in PDF formaat.


facebook volg mij op twittervolg mij op Linkedinvolg mij op Google+zie mijn foto's op Pinterest