Stimfotografie

Visitors have accessed this post 84 times.

Stimfotografie
Michelle de Vries
Vogelbos 18
4841 EP Prinsenbeek

Route

<<-Ga terug


Fotografie-Stimfotografie-Michelle-de-Vries-fotograafMijn passie (stimfotografie) is om mensen op een natuurlijke manier te fotograferen.
Met veel plezier probeer ik bijzondere momenten te vangen met mijn camera.
Ik heb inmiddels een aantal jaren ervaring en heb veel verschillende fotoshoots gedaan om zo waardevolle momenten vast te leggen. Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van personen, het geeft zo’n voldoening om mensen van hun “foto angst” af te helpen. Omdat ik probeer te fotograferen in een ongedwonge setting lukt het eigenlijk altijd om de mensen te laten ontspannen. Als het mogelijk is probeer ik buiten foto’s te maken.
Een bruiloft fotograferen is iets heel speciaals, ik vind het elke keer weer bijzonder dat ik als fotograaf de mooiste dag van twee geliefden mee mag maken.
Ik vind het dan ook heel belangrijk dat er een klik is tussen het bruidspaar en mijzelf omdat je dan de mooiste foto’s maakt.

De laatste anderhalf jaar heb ik ook al heel wat mooie meiden gefotografeerd tijdens de topmodelfeestjes. Het enthousiasme van de kids tijdens zo’n feestje maakt dat het voor mij ook elke keer weer een feest is.

Mooie gebeurtenissen fotograferen is leuk maar ook de minder leuke momenten in iemands leven zoals een crematie vastleggen is een waardevolle herinnering die ik voor geliefden/kinderen/kleinkinderen voor later vast kan leggen.

Stimfotografie-Prinsenbeek-Noord-Brabant