Studio JRF / Jan Rijnders Fotografie (BFN)

Bezoekers hebben dit profiel 144 keer bezocht.

Studio JRF / Jan Rijnders Fotografie (BFN)
Jan Rijnders
Kokermolen 10
3994DH Houten

Route

  • 0343 576342 / 06 14768694
  • Stuur e-mail
  • Bezoek website
  • Vakgebieden: baby fotografie, bedrijfsreportages, bruidsreportage, fotograaf, FOTOGRAFIE, kinder fotografie, modelfotografie, portret fotografie, zakelijke fotografie

<<-Ga terug


Jan Rijnders Fotografie is een jong en dynamisch bedrijf waar met passie en veel enthousiasme wordt gewerkt aan uw fotografische opdracht. Het bedrijf is sinds begin 2010 als zelfstandige fotostudio van start gegaan en weet zich door de jaren heen aan steeds meer klanten te binden. Door de combinatie van kwaliteitsfotografie, creativiteit en de toetreding tot de branchevereniging BeroepsFotografen Nederland (BFN), weet Jan Rijnders Fotografie zich goed te onderscheiden in het sterk competitieve landschap van de (beroeps)fotografie. Dit drukt zich uit in een groeiende tevreden klantenkring. Kijk eens bij de reviews naar de ervaringen van klanten die u voorgingen.

Jan Rijnders Fotografie is gespecialiseerd in portret-, modelportfolio en bedrijfsfotografie. Tevens kunt u terecht voor o.a. bruids-, zwangerschaps- en kinderfotografie. 

De mensen achter Jan Rijnders Fotografie zijn vakkundig op het eigen terrein, zijn complementair aan elkaar en vormen door het enthousiasme een hecht en betrouwbaar team. Dit komt zonder meer het eindproduct (uw opdracht) ten goede.

facebook volg mij op twittervolg mij op Linkedin