Mijn-ZZP’er voor de consument

U bent op zoek naar een ondernemer, één die hart voor uw zaak heeft! In de digitale rimboe kunt u veel zelfstandig ondernemers (ZZP’ers) vinden. Maar als u in het Gooi woont, wilt u geen ondernemer uit Groningen. U wilt een ondernemer die in uw regio werkt, één die opkomt voor uw zaak, uw belangen behartigt of helpt uw huis te verkopen of juist uw tuin opnieuw inricht. De huidige markt met personen die aanbieden werk voor u te verrichten is groot, zeer groot.

Om het u, als consument, makkelijker te maken om de juiste ondernemer te vinden hebben Joe Hoey en Martin Schroer een nieuwe website mijnzzper.nl gemaakt. Op deze site staan diverse (zelfstandige) ondernemers. De slimme zoekmachine zorgt ervoor dat u bij het aanbod een foto ziet van de ondernemer, de afstand tot de plek waar u het werk wilt laten verrichten en referenties van klanten die deze ondernemer heeft opgebouwd. Hierdoor is het voor u makkelijk om de juiste keuze te maken die het beste bij u past.

In de huidige markt van ZZP’ers, in maart 2013 ruim zevenhonderdduizend met een te verwachte groei van nog eens driehonderdduizend naar één miljoen in 2015, vonden Joe Hoey en Martin Schroer de tijd rijp om deze ondernemers een handje te helpen.

Het idee is om de ZZP’er op een juiste manier ‘gevonden’ te laten worden door de consument. De beide ondernemers hebben ruim ervaring in de grafische industrie, kennis van de nieuwe- en oude media en het bouwen van websites. Na een intensieve brainstormsessie was het idee geboren om een ‘smoelenboek’ voor ZZP’ers te maken op internet.
[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

‘Maar zelfs als je idee klaar is’: zegt Schroer, word je geconfronteerd met het feit dat het kiezen van een domeinnaam voor je website een drama is. Er zijn erg veel bedrijven die namen geclaimd hebben in de hoop daar geld mee te kunnen verdienen en met de naam zelf verder niets doen. Vandaar dat we met het bedenken van een naam voor de site er echt één wilden hebben die goed de lading dekte. De ZZP’er, voor de consument die een vakman zoekt: mijn ZZP’er. Uiteindelijk is de naam gekozen en vastgelegd: mijnzzper.nl

Het grote verschil tussen mijnzzper.nl en sites zoals Marktplaats, de Gouden Gids en dergelijke is dat op de site van mijnzzper.nl een afstandsmodule aan de zoekmachine gekoppeld is. Op deze manier wordt de ondernemer op een eerlijke manier door de consument gevonden in de eigen regio. De bedrijven die voor veel geld aanbieden om bovenaan in de zoekmachine gevonden te worden, ook al is de afstand veel te groot, maken op deze manier geen kans. Als u als de consument een hovenier in Hilversum zoekt, dan vindt u de dichtstbijzijnde hovenier ook via deze afstandsmodule.

Heel opvallend en nieuw aan de website mijnzzper.nl is het ‘smoelenboek’. Iedere ondernemer presenteert zich niet alleen met zijn of haar adresgegevens en een kort profiel, maar ook met een foto. Zo zie je meteen als consument, wie je het werk gunt en met wie je te maken krijgt.

De ondernemers staan uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de contactgegevens zijn gecontroleerd. Deze site is uniek in Nederland en voor u als klant, gratis te gebruiken.

Joe Hoey en Mijn-ZZP'er voor de ondernemer
Joe Hoey

Martin Schroer
Martin Schroer

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]