Diensten

Mijn ZZP voor ZZP'ers en door ZZP'ers

 Mijn ZZP ondernemers zijn ook zzp’ers en kennen als geen ander de uitdagingen van het zzp-landschap. Mijn ZZP is een platform ontwikkeld door freelancers voor freelancers. Richt zich op de meest voorkomende pijnpunten. In tegenstelling tot andere platformen en makelaars is Mijn ZZP voor zzp’ers helemaal gratis.

About Image
About Image
About Image

Customer control panel

Op het Customer Control Panel kan de klant het financiële overzicht, facturen, factuurgegevens, werkjournalen, openstaande taken en te betalen facturen bekijken. Het dashboard is een gebruiksvriendelijke tool voor flexibele poolmonitoring. Het gebruik van het paneel is gratis.

HR/Recruitment Software

 Zoek, vind en boek een freelancer direct vanuit alle vestigingen of bel de vacaturebank. Heb je een zzp’er gevonden? Bespreek samen uurloon en werktijden. Samen hebben jullie het bedacht. De bestelling is definitief. Het systeem maakt automatisch een opdrachtovereenkomst aan. Nu ben je beschermd tegen de verkeerde zzp’er.

Beheer- en Backoffice Software

 Freelancer heeft werk afgerond en werkuren digitaal ingeleverd. Ontvang vacaturenieuwsbrieven digitaal. Voor alle verhuringen ontvangt u aan het einde van de maand één factuur. Met Back Office zijn alle karakters en taken duidelijk zichtbaar op je scherm.

Communicatie nooit eerder zo makkelijk

Mijn ZZP wil de grens tussen klant en professional verkleinen. Bij het maken van een taak verloopt de communicatie snel en eenvoudig met behulp van de ingebouwde berichtenbox. Dit bespaart tijd en beide partijen kunnen hun dagelijkse werk voortzetten.

Billing Systeem

Uw timesheet ontwikkelt zich automatisch gedurende de looptijd van het project. Aanvullende regels, zoals overwerk, kunnen op elk moment en heel eenvoudig aan de urenstaat worden toegevoegd. Ook andere onkosten zoals rij-uren en andere onkosten boek je eenvoudig uit werkjournaal.

Facturering

Het gebruik van factoring is optioneel, je kunt het zelf gebruiken als je wilt. Wanneer u het gebruikt, moet u akkoord gaan met de voorwaarden van de factoringmaatschappij. U kunt vooraf zien met welke kosten rekening wordt gehouden. Dit is 2,25-,2,5% van de rekening.

Huidige cijfers

0 +
Tevreden cliënten
0 +
Jaar ervaring
0
Kantoren